Nachádzate sa tu:   www.teraristika.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?

Novy E-shop na Slovensku zamerany na teristiku
(1 zhliadnutí) (1) hosť
DoleStránka: 12345
Téma: Novy E-shop na Slovensku zamerany na teristiku
Novy E-shop na Slovensku zamerany na teristiku Pred 2 rokov, 11 mesiacov  
Zdravim Vas

Myslim ze kazdy z Vas uvita na Slovensku e-shop zamerany na teraristiku a v druhom rade na aquaristiku. Pripravy na obchod su v plnom prude, dostali sme sa do fazy kedy davame do kopy portofolio tovaru a sluzieb. Tymto smerujem k tomu aby ste sa aj vy vyjadrili ake sluzby ci produkty by ste privitali v takom to obchode.

Budem poteseny kazdym prispevkom, radou ci napadom.

Dakujem

Mino: opravil som zavadzajuce informacie
Johny Ozon
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
My photo galery:[url:zbgmrqqi]s731.photobucket.com/albums/ww313/Johny_Ozon/[/url]
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Re: Novy E-shop na Slovensku zamerany na teristiku Pred 2 rokov, 11 mesiacov  
Mna by celkom potesili nastorje na manipulaciu s jedovatymi hadmi ( kvalita za rozumnu cenu) rozne teleskopy, haky, tyce s Y koncami a tak . . proste nieco profesionalnejsie na urovni aby sa to nezlomilo pod nasypanou gabunkou napriklad. A celkovo nejake kvalitne substraty vecsie balenia za priajtelne ceny: ciprisova kora, bukove stiepky, a raselinnik(nie raselina) atd. . . .
AAA
Teraz "ONLINE" užívateľov Zobraziť profil užívateľa
Pohlavie: Muž Miesto: Bratislava
Canis familiaris 1,0 / Boa constrictor mix 0,1 / Epicrates cenchria cenchria 0,1 / Gekko gecko 0,1 / Pandinus imperator 1,2 / Psalmopoeus irminia 0,1 / Cyriocosmus venezuelensis ?

Re: Novy a prvy E-shop na Slovensku zamerany na teristiku Pred 2 rokov, 11 mesiacov  
na Slovensku prvy e-shop zamerany na teraristiku a v druhom rade na aquaristiku
Online obchodov co robia akva aj tera je hned niekolko. Dopyt po akva tovare je (a vzdy bude) ovela vyssi ako po tera, preto na tom stavju vsetky obchody.
ciprisova kora
Jediny o kom viem ze ju v EU predava je Ondrej Divis ktory si ju na vlastne naklady dal doviezt z USA. U nas nie je bezne k dostaniu.
Bic0
Administrátor
Pohlavie: Muž PLAZY U NÁS Miesto: PK/BA Narodeniny: 04/30
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

no ved prave preto:)
Johny Ozon
My photo galery:[url:zbgmrqqi]s731.photobucket.com/albums/ww313/Johny_Ozon/[/url]

Co preto?
Bic0
Administrátor
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

ze vsetci predavaju vsetko okrem teraristiky
Johny Ozon

ake znacky produktov by ste radi videli?
Johny Ozon

Re: Novy a prvy E-shop na Slovensku zamerany na teristiku Pred 2 rokov, 11 mesiacov  
[/quote]
Jediny o kom viem ze ju v EU predava je Ondrej Divis ktory si ju na vlastne naklady dal doviezt z USA. U nas nie je bezne k dostaniu.[/quote]

no sak viem prave preto by to mohol skusit aj nejaky E-shop nech nema monol pan Diviš uz som mu koli tomu pisal ale bohuzial neposiela na slovensko a len koli kore sa mi za nim do ciech jazdit nechce, aj ked ma skutocne dobre ceny . . . na tu ciprisovu koru
AAA
Canis familiaris 1,0 / Boa constrictor mix 0,1 / Epicrates cenchria cenchria 0,1 / Gekko gecko 0,1 / Pandinus imperator 1,2 / Psalmopoeus irminia 0,1 / Cyriocosmus venezuelensis ?

Reklamný panel
uz som mu koli tomu pisal ale bohuzial neposiela na slovensko a len koli kore sa mi za nim do ciech jazdit nechce, aj ked ma skutocne dobre ceny . . . na tu ciprisovu koru
Ja ked som bol u neho po 10 vriec kory tak s dovozom do BA vyslo jedno vrece 350sk. V teje cene kupis 3 vrecia po 60L mulcovacky, aj ked cipris je predsalen kvalitnejsi. Kamarat tam ide v sobotu, slubil ze napakuje auto az po strop D
Bic0
Administrátor
Moja fotogaléria

sak vravim ze ceny su bezkonkurencne . . D
AAA

HoreStránka: 12345
Moderátori: ToPaS, johny31

O projekte

Teraristika.sk vznikla ako projekt pre podporu teraristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.