Nachádzate sa tu:   www.teraristika.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?
DoleStránka: 1
Téma: krab
krab Pred 2 rokov, 7 mesiacov  
chcel by som nejakeho zlteho kraba (morskeho) treba mu davat vodu z mora alebo staci obycajna zmiesana so solov mohli by ste my poradit? a cim ho krmit aku ziarovku bude mu stacit akvarko 35x16x25
filix
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Re: krab Pred 2 rokov, 7 mesiacov  
chcel by som nejakeho zlteho kraba (morskeho) treba mu davat vodu z mora alebo staci obycajna zmiesana so solov mohli by ste my poradit? a cim ho krmit aku ziarovku bude mu stacit akvarko 35x16x25

Do morských krabov by som určite nešiel lebo morskú vodu nespraví­š s kuchynskou soľou.....Skús si niečo o morských akváriách vygoogliť, alebo čekni www.akva.sk a pozri si trošku bližšie problematiku morskej vody, jej zloženie a udržiavanie a nároky na techniku........nechcem ťa odrádzať ale v tak malom akvarku by som to určite neriešil
fleiredelie
455666032 Pohlavie: Muž milan.oselsky plazyunas Miesto: Košice Narodeniny: 08/02

Re: krab Pred 2 rokov, 5 mesiacov  
suhlasim s fleiredelie
takyto morsky tvor potrebuje veeela starostlivosti plus s tou vodou je to velmi komplikovane co sa tyka krabov treba im menit casto tu vodu (aspon ja tim mojim menim) a kazdy tyzden miesat morsku vodu ... ja by som si to na tvojom mieste este poriadne premyslel
Noki

HoreStránka: 1
Moderátori: ToPaS, johny31

O projekte

Teraristika.sk vznikla ako projekt pre podporu teraristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.