Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

Mlok bradavičnaty
(1 prehliadajúci) (1) hosť
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Mlok bradavičnaty

Mlok bradavičnaty 5 mesiacov, 1 týždeň #88783

Ahojte,videla som inzerat kde predávaju mloka bradavičnateho veľmi sa mi zapáčil,no chcem si o nom najprv naštudovať až potom zvažovať kúpu.
V prvom rade by ma zaujímal latinsky nazov,kedže som tu temu s nazvom mlok bradavičnaty nenašla,možno tu je tema v latinskom nazve tohto mloka ale neviem,takže savopred ospravedlnujem ak tu takato tema je.
Je to druh mloka žijuceho na suši alebo vo vode ?

Ďakujem

Re: Mlok bradavičnaty 5 mesiacov, 1 týždeň #88784

• johny31
  • NEPRÍTOMNÝ
stryko google,ale či spravne?
www.biolib.cz/cz/taxonimage/id37164/?taxonid=37843
Kedže sme reagovali s Nerdom sučasne - doplnim
"Jinými raritami jsou vychuchol pyrenejský, ženetka tečkovaná čí mlok bradavičnatý, na obloze není problém spatřit siluetu plachtícího orlosupa bradatého i orla skalního, "
www.tomkaspar.eu/cestovani/pyreneje-2002/pyrenejsky-narodni-park
Iguana iguana,Cyclura nubla
Posledná úprava: 5 mesiacov, 1 týždeň Napísal johny31.

Re: Mlok bradavičnaty 5 mesiacov, 1 týždeň #88785

• Nerd
  • NEPRÍTOMNÝ
Zrejme Calotriton asper (Dugès, 1852) - co je trosku problem - Spanielsky endemit (zakazany vyvoz), Francuzi su na tom podobne...
Dobre si prever predajcu - toto zviera je totiz v prilohe Bern2 a patri k anexovym druhom EU (priloha 4) - takze budes potrebovat vybavit povolenie na chov + vynimku a nasledne kupit zviera s papiermi od chovatela s registrovanym chovom...

www.herpfrance.com/amphibian/pyrenean_brook_newt_calotriton_asper.php
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein

Re: Mlok bradavičnaty 5 mesiacov, 1 týždeň #88786

Ďakujem,no tak to potom radšej kupovať ani nebudem tu je ten inzerát :zvierata.bazos.sk/inzerat/11913613/mlok-bradavicnaty.php

Re: Mlok bradavičnaty 5 mesiacov, 1 týždeň #88787

• Nerd
  • NEPRÍTOMNÝ
jj to je C.asper...

Ak ma chovatel k nemu doklady a chce sa ti vybavit povolenie, tak kludne chod do toho... Je to pekne zviera.
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein

Re: Mlok bradavičnaty 5 mesiacov, 1 týždeň #88788

Pekne je,ale tak neviem mne sa nezda ta cena,a tie povolenia,nie že by sa mi do toho nechcelo...

Re: Mlok bradavičnaty 5 mesiacov, 1 týždeň #88789

• AAA
  • NEPRÍTOMNÝ
Treba mu zavolat a budes mudrejsia.
Canis familiaris 1,0 / Boa constrictor mix 0,1 / Epicrates cenchria cenchria 0,1 / Gekko gecko 0,1 / Gromphadorhina oblongonata / Psalmopoeus irminia 0,1 / Cyriocosmus venezuelensis ? / Chromatopelma cyaneopubescens ?

Re: Mlok bradavičnaty 5 mesiacov, 1 týždeň #88790

Už som napisala mail,ak odpiše dam Vam vedieť

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646
  • Strana:
  • 1
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.58 sekúnd

Najnovšie články

Naj články