Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

Zaistenie posuvných dverí
(1 prehliadajúci) (1) hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: Zaistenie posuvných dverí

Re: Zaistenie posuvných dverí 1 rok, 8 mesiacov #65640

• tomo
  • NEPRÍTOMNÝ
kosto336 Napísal:
tomo Napísal:
No drot ktory je dlhy trebars 20cm, na jednom konci ho ohnes asi 5cm zasunies do vnutorneho skla zatiahnes obidve a ohnes aj druhu stranu o vonkasie sklo a mas zaistene...

Ale sklo sa posúva dovnútra a nie von...ja potrebujem zabrániť pohybu k sebe a nie odseba.

Neviem co tym autor chcel povedat ??? mas prosto terarko na posuvne skla na kolajnickach a v strede kde sa skla prekryvaju tak tam ten drot supnes, zahaknes jeden hacik drotu o vnutorne sklo zatiahnes obidve skla a potom zahnes drot o vonkajsie sklo do druhej strany (do tvaru ,,S,,) alebo si tam daj proste najaky klinok to by si mal zvladnut urcite. . .
Boa constrictor 1,1
Corallus hortulanus 0,1
Python regius 0,1
Posledná úprava: 1 rok, 8 mesiacov Napísal tomo.

Re: Zaistenie posuvných dverí 1 rok, 8 mesiacov #65642

Ospravedlnujem sa tomovi za nepochopenie. . A obidvom vám Ďakujem ..
0,1 Pantherophis (Elaphe) Guttatus

Re: Zaistenie posuvných dverí 1 rok, 8 mesiacov #65643

• tomo
  • NEPRÍTOMNÝ
kosto336 Napísal:
Ospravedlnujem sa tomovi za nepochopenie. . A obidvom vám Ďakujem ..

V pohodke nic sa nestalo
Boa constrictor 1,1
Corallus hortulanus 0,1
Python regius 0,1

Re: Zaistenie posuvných dverí 1 rok, 8 mesiacov #65655

No ja som na niektorom fóre narazil na jednoduchý,praktický a celkom dobry spôsob. Do kolajničky skla,ktore je za prednym dáš drôt taky dlhy,aby sa sklo ani nepodlo, s predným sklom urobis to iste,len na drôt nalepis kusok papierika,aby sa mohol vytiahnut a dvierka poosunut.

Re: Zaistenie posuvných dverí 1 rok, 8 mesiacov #65752

• Bic0
  • NEPRÍTOMNÝ
aivenhov Napísal:
No ja som na niektorom fóre narazil na jednoduchý,praktický a celkom dobry spôsob. Do kolajničky skla,ktore je za prednym dáš drôt taky dlhy,aby sa sklo ani nepodlo, s predným sklom urobis to iste,len na drôt nalepis kusok papierika,aby sa mohol vytiahnut a dvierka poosunut.

Tomu sklu co je za prednym sa hovori niekedy aj "zadne" Tiez som videl tento system akurat to ma nevyhodu ze ked chces odsunut zadne sklo musis najskor odsunut predne a vybrat zo zadneho zarazku. Nie vzdy je toto mozne.
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Re: Zaistenie posuvných dverí 1 rok, 8 mesiacov #65944

• Minio
  • NEPRÍTOMNÝ
kosto336 Napísal:
Čaute chlapci. Mám na vás prosbičku. Potreboval by som neako zaistiť posuvné dvere na mojom tera.Zaťiaľ je to provizórne izolačkou. Dĺžka tera je 90cm . Prikladám aj FOTO. Dopredu diki.

servus tak ti posielam schemu zaistenie posuvných dvierok čo ja využivam dlhe roky. najednoduchsí a najspolahlivejsi system. prve som si kupil v obchode za viac ako 100 korun no od vtedy som si ich vyrobil do buducna desiatky.

Re: Zaistenie posuvných dverí 1 rok, 8 mesiacov #65946

• Minio
  • NEPRÍTOMNÝ
tak som tu prvý den na tomto portali a este neviem ako sa sem davaju obrazky.dufam že ti posluži.Ja dlhe roky pouzivam jednoduchy a spolahlivý system zamku. že s plechovej pixli od kavy alebo napoja vyrežem obdlznik o velkosti 3x4 cm. nalepim to na vnutornu stranu dvierok na vonkajsej liste.pliesok este pred tým narezem a vytvorým obratene E len otocene nozickami smerom dole. stredný plieso vyhnem od skla a zabrani tak posuvaniu oboch dvierok. po prolozeni hocijakej magnetky pliesik pritiahnes a uvolnis tak obe strany dvierok. posielam obrazok dufam ze uspesne.v obchde to stoji cez 100 korun takto to mas zadara.
Posledná úprava: 1 rok, 8 mesiacov Napísal Minio.

Re: Zaistenie posuvných dverí 1 rok, 7 mesiacov #66985

• medved
  • NEPRÍTOMNÝ
neviete niekto na akom principe funguje tento zamok?ma niketo skusenost?
ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=845351

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Zaistenie posuvných dverí 1 rok, 4 mesiacov #72771

aivenhov napísal:

ja mam takyto zamok urobeny zo spiliek, netreba ti tam ziaden papierik, iba staci sklo nadvihnut do takej vysky, aby sa roh skla dostal na spilku, a potom to hned ide, neni problem hybat s prednym alebo zadnym sklom nevyhoda toho by bola akurat keby to sklo bolo tazke, ale ked su na nom rucky tak to tiez neni problem
Môj web
Hľadám samca Acanthoscurria juruenicola NEMUSI BYT ADULT
Boaedon fuliginosus predaj

Re:Zaistenie posuvných dverí 1 rok, 4 mesiacov #72785

• mizulin
  • NEPRÍTOMNÝ
Mas pekne terarko tak tam nedavaj drot ale kup ten zamok ked si z Ba ti ho mozem zicnut nech si vyskusas ci bude pasovat . Co mam ja zamok tak sa mi nezmesti medzi skla ,ale zas tabula skla ma hrubku 6 mm . A otvorenie teraria obyvatelom mam ja poriesene jednoducho pozadim sklo sa "zasuva" do pozadia takze sa zviera nema o co zapriet alebo zachytit . i ked proti ludom to neni odolne , ale zas mam maznaka a male deti ku mne nechodia.
to terarko je ako hlboke mam dojem ,ze 20 cm.
Ked neviem nemudrujem nech zo seba nespravim degesa.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.62 sekúnd

Najnovšie články

Naj články