Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

Výroba pozadia z polystyrénu
(1 prehliadajúci) (1) hosť

TÉMA: Výroba pozadia z polystyrénu

Re: Výroba pozadia z polystyrénu 3 mesiacov, 3 týždňami #90061

Najnovšie robím pozadia jednoducho takto: vytvarujem približne polystyrén a rozmiešam stavebné lepidlo (najlacnejšie z Baumaxu) z liehovým moridlom odtieńu asi akým chcem (odskúšam si urobiť vzorku) ... a natiahnem to na PS špachtľami vsadím do toho čo treba ... (kúsky kôry, malé skalky, stopy po lignoceli, piesku a pod. Prípadne doretušujem niekde 2 vrstvou (len niekde) mierne iného odtieňa a super... ...a je to suché skôr ako riediť kléber vodou ... x krát patlať lepidlami a lakmi ...
Aká matka, taký skrutkovač...

Re: Výroba pozadia z polystyrénu 3 mesiacov, 3 týždňami #90075

• LuKaSiS
  • NEPRÍTOMNÝ
Moje terárium pre pogonu ... rozmer 100x60x60
Všetky komponenty som zlepil duvilaxom. Na stenu som dal vrstvu sadry ( keď to len tak zľahka natriem nepraská), potom 2x hrubá vrstva duvilaxu a ked to všetko zaschlo dal som na to ešte 1x duvilax a začal som pieskovať. Na koniec som to ničím nepretieral. Sorry za zlú kvalitu.

Re: Výroba pozadia z polystyrénu 3 mesiacov, 3 týždňami #90080

• vilko
  • NEPRÍTOMNÝ
vyzera to super

Re: Výroba pozadia z polystyrénu 3 mesiacov, 3 týždňami #90126

• gino
  • NEPRÍTOMNÝ
Vopred sa ospravedlnujem za pocet fotiek, snad to nebude taky pruser:)
Takze po dlhom case som sa odhodlal dokoncit terarko a tu je vysledok.. cele od konceptu az po vysledok to trvalo skoro rok ale kedze som sa nemal kam ponahlat tak nevadi.

Posledná úprava: 3 mesiacov, 3 týždňami Napísal gino.

Re: Výroba pozadia z polystyrénu 3 mesiacov, 3 týždňami #90137

• johny31
  • NEPRÍTOMNÝ
Jednoduche,pekne a konečne aj nasvietene terko.
Aku tam maš výbojku?
Iguana iguana,Cyclura nubla

Re: Výroba pozadia z polystyrénu 3 mesiacov, 3 týždňami #90138

• gino
  • NEPRÍTOMNÝ
Dik..vybojka je SunLux uv 50

Re: Výroba pozadia z polystyrénu 3 mesiacov, 3 týždňami #90142

• johny31
  • NEPRÍTOMNÝ
Ako hreje,intenzita svetla? Len pre zaujímavosť,pre porovnanie ostatným a napíš aj rozmer terka,ak som inde nepostrehol,dík.
Iguana iguana,Cyclura nubla
Posledná úprava: 3 mesiacov, 3 týždňami Napísal johny31.

Re: Výroba pozadia z polystyrénu 3 mesiacov, 2 týždňami #90201

• gino
  • NEPRÍTOMNÝ
Už som to tu niekde písal ale tak nevadí. Terko ma rozmer cca 120x60x60 UVB mám zavesené približne 30-35 cm na štrkom a teplota presahuje ciferník teplomeru, takže viac ako 45 stupňov. Ďalej ten SunLux svieti len plošne.. osvetlí viac menej celý spodok terária, ale ďalej od výbojky sa intenzita zmenšuje, najviac je samozrejme v strede po výbojkou a musel som teda zapojiť aj trubicu..celé terárium by som nemal dostatočne vykúrené a na radu myslím collarisa som pridal ešte jednu 25 W žiarovku a terko má takto 30 stupňov a jašter sa mi zdá viac ožil.

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Výroba pozadia z polystyrénu 3 mesiacov, 1 týždeň #90510

• 3gramy
  • NEPRÍTOMNÝ
Chcel by som sa opytat ci ma niekto skusenosti s prirodnym kamenom ako pozadie? Ak ano bol by som rad ze rady coho sa vyvarovat pri vyrobe takeho pozadia. Bude to terarko pre agamu bradatu o rozmeroch cca 100x45x70max na vysku/popripade aku vysku by ste odporucili?

Re: Výroba pozadia z polystyrénu 3 mesiacov, 1 týždeň #90565

• Nerd
  • NEPRÍTOMNÝ
1) necituj pri odpovediach odpoved hned nad tebou - je to zbytocne, kazdy vie na co reagujes. Staci dat Odpovedat a nie Odpovedat s citaciou.

2) kamen vyzera fajn, ALE - je tazky, zle sa lepi, moze odpadnut a "(pri)zabit" zviera.
Ľudská blbosť a vesmír sú nekonečné... Aj keď s tým vesmírom si nie som úplne istý...
A.Einstein
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.71 sekúnd

Najnovšie články

Naj články