|
Zaistenie posuvných dverí Pred 1 rok, 5 mesiacov
|
|
|
Čaute chlapci. Mám na vás prosbičku. Potreboval by som neako zaistiť posuvné dvere na mojom tera.Zaťiaľ je to provizórne izolačkou. Dĺžka tera je 90cm . Prikladám aj FOTO. Dopredu diki.
|
|
|
|
Posledná úprava: 04/09/2010 18:55 Spravil: kosto336.
0,1 Pantherophis (Elaphe) Guttatus
|
|
Podajte si inzerát na www.ifauna.sk
Vyrábame akváriá a teráriá na ... |
|
|
|
Re: Zaistenie posuvných dverí Pred 1 rok, 5 mesiacov
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dostať na to zámok
|
|
|
|
Coleonyx brevis, Coleonyx elegans, Coleonyx mitratus, Coleonyx variegatus, Goniurosaurus hainanensis, Oedura castelnaui, Oedura robusta
|
|
|
|
|
vilo Napísal:
dostať na to zámok
To je možnosť ktorú som zvažoval ale chcem počuť aj iné.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kosto336 Napísal:
Čaute chlapci. Mám na vás prosbičku. Potreboval by som neako zaistiť posuvné dvere na mojom tera.Zaťiaľ je to provizórne izolačkou. Dĺžka tera je 90cm . Prikladám aj FOTO. Dopredu diki.
Ak nemas problem tak si mozes kupit klasicky zamok na posuvne skla (vtedy ak nemas skla velmi dlhe vtedy by nemuseli zubky zamku stacit ), alebo tam mozes dat jednoduchy drot do tvaru ,,S,, , alebo prosto nejaky klinok to bude asik najjednoduchsie, to je asi vsetko co ma teraz napadlo 
|
|
|
|
Boa constrictor 1,1
Corallus hortulanus 0,1
Python regius 0,1
|
|
|
|
|
tomo Napísal:
Ak nemas problem tak si mozes kupit klasicky zamok na posuvne skla (vtedy ak nemas skla velmi dlhe vtedy by nemuseli zubky zamku stacit ), alebo tam mozes dat jednoduchy drot do tvaru ,,S,, , alebo prosto nejaky klinok to bude asik najjednoduchsie, to je asi vsetko co ma teraz napadlo  [/quote]
Nechápem ťa s tým drôtom do tvaru S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No drot ktory je dlhy trebars 20cm, na jednom konci ho ohnes asi 5cm zasunies do vnutorneho skla zatiahnes obidve a ohnes aj druhu stranu o vonkasie sklo a mas zaistene... 
|
|
|
|
Boa constrictor 1,1
Corallus hortulanus 0,1
Python regius 0,1
|
|
|
|
|
|
zaistíš v strede - tam, kde sa presahujú sklá dvierok
|
|
|
|
Coleonyx brevis, Coleonyx elegans, Coleonyx mitratus, Coleonyx variegatus, Goniurosaurus hainanensis, Oedura castelnaui, Oedura robusta
|
|
Podajte si inzerát na www.ifauna.sk
|
|
|
tomo Napísal:
No drot ktory je dlhy trebars 20cm, na jednom konci ho ohnes asi 5cm zasunies do vnutorneho skla zatiahnes obidve a ohnes aj druhu stranu o vonkasie sklo a mas zaistene...
Ale sklo sa posúva dovnútra a nie von...ja potrebujem zabrániť pohybu k sebe a nie odseba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ohnutý koniec drátu zasunieš do medzery medzi sklami a zahákneš o vnútorné sklo...trčiaci druhý koniec ohneš o to vonkajšie a máš... 
|
|
|
|
|
|
|