Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

Osvetlenie-POMOC!!!
(1 prehliadajúci) (1) hosť
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Osvetlenie-POMOC!!!

Osvetlenie-POMOC!!! 2 rokov, 7 mesiacov #49294

čaute!Potrebujem pomoc s osvetlení­m terárka.Chcem sa spýtať či existuje svetlo do terárka na baterky.Prosí­m POMOOC!!!
0,1 Pantherophis (Elaphe) Guttatus

Re: Osvetlenie-POMOC!!! 2 rokov, 7 mesiacov #49296

• HoRo
  • NEPRÍTOMNÝ
kosto336 napísal:
čaute!Potrebujem pomoc s osvetlení­m terárka.Chcem sa spýtať či existuje svetlo do terárka na baterky.Prosí­m POMOOC!!!

No ja by som mu tam dal kahance
Phrynocephalus versicolor, U.guentheri, U.henkeli, U.lineatus, S.ciliaris, S.taenicauda Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.

Re: Osvetlenie-POMOC!!! 2 rokov, 7 mesiacov #49299

HoRo napísal:
kosto336 napísal:

No ja by som mu tam dal kahance

No to by si velmy neporiesil P

Re: Osvetlenie-POMOC!!! 2 rokov, 7 mesiacov #49300

• wlk21
  • NEPRÍTOMNÝ
Ehm... taka hlupa otazka preco prave na baterky???

Re: Osvetlenie-POMOC!!! 2 rokov, 7 mesiacov #49303

wlk21 napísal:
Ehm... taka hlupa otazka preco prave na baterky???

Pretože elektrina na tom mieste nieje ak ak je iná alternatí­va na takomto mieste ako baterky tak sem s ňou.

Re: Osvetlenie-POMOC!!! 2 rokov, 7 mesiacov #49308

• johny31
  • NEPRÍTOMNÝ
Vyzera to byt zaujimavy projekt ! to byvaš niekde v kolibe na lazoch? elektrocentrala,vodna elektrarnička...každy den niečo zaujimave. mrgreen:
Iguana iguana,Cyclura nubla

Re: Osvetlenie-POMOC!!! 2 rokov, 7 mesiacov #49309

nieee.Nebývam ale hada doma chovať nemozem kôli mame.Tak ho idem chovať u bratranca na Chate.(on tam býva).No cez zimu tam ani on neni bo su tam riadne mrazy tak cez zimu bude u mojho dalsieho bratranca ktory ide ties chovat B.C..A neskor by sme ich aj parili tak.len to svetlo je problem.tak co?daju sa tie baterky alebo???

Re: Osvetlenie-POMOC!!! 2 rokov, 7 mesiacov #49326

• johny31
  • NEPRÍTOMNÝ
Potom nevidim zmysel prečo chceš chovat hada,ak sa to da nazvat chovom,takto vlačit zviera kade tade,no neviem čo si mam o tom mysliet,nezda sa mi to super napad.
Iguana iguana,Cyclura nubla

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: Osvetlenie-POMOC!!! 2 rokov, 7 mesiacov #49329

• wlk21
  • NEPRÍTOMNÝ
Hned na zaciatok neviem o ziadnom zdroji ktory by utiahol tepelne zdroje ktrore maju fungovat min. 12hodin denne. Svetlo na baterky mu mozes dat akurat z LEDiek ale to mu bude prd platne ked nebude mat stoho teplo. Ked si tu vyrukoval s takouto temou nediv sa, ze maju vsetci ustipacne poznamky. Kazdeho nadvihne v stolicke ked si to precita. Mne tiez nedovolia doma plazov. Tak som si musel pockat pokial z domu vypadnem a to sami podarilo az v 25-ke. S tym svetlom to asi neporiesis. Elektricka energia v tej "carovnej krabicke" v stene je zaklad

Re: Osvetlenie-POMOC!!! 2 rokov, 7 mesiacov #49331

Ešte je jedna možnosť to ma napadlo až teraz Som debil.Tam sú 2 chaty v jednej býva on a v druhej bude had tam kde býva je el. a v 2. nie.tak skúsim zohnať 25M predlžovačku.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.62 sekúnd

Najnovšie články

Naj články