Piatok, 18. máj 2012 Meniny majú: dnes: Viola zajtra: Gertrúda

Font Size

Nastavenia
Vitajte, návštevník
Užívateľské meno Heslo: Pamätať si ma

TÉMA: rack system

rack system 3 rokov #41113

• PiXeL
  • NEPRÍTOMNÝ
Pozdravujem, pouziva niekto rack system ak ano ako riesite vyhrievanie, svetla, pripadne co vas to stalo a ake mate skusenosti. Vdaka.

Ak niekto nevie co to je tak tu je fotodokumentacia z netu. Pre doplnenie informacii: Tento system sa pouziva na kazdej lepsej farme a postupne sa dostava aj do nasich chovni.

[url:23eh9ige]www.hisscanada.com/carolsrack.htm[/url]

[url:23eh9ige]www.reptarium.cz/articles/terrariums%2C+technics/4060[/url]

[url:23eh9ige][/url]

[url:23eh9ige][/url]

a potom z vetranim z hora:

Re: rack system 3 rokov #41127

• O.D.B
  • NEPRÍTOMNÝ
Ahoj ten posledny rack je na hlodavce a nie na hady len pre upresnenie Ja použí­vam rack system na male Boa a na P.regius som s tym velmi spokojny=uspora energie stav chovnych zvierat no je to fakt dobra vec,ale musim upozornit je to vhodne len pre menšie kusy a nie dospelich Boa alebo PMB=vydel som take pripady a neverim tomu že ten had sa v tom ma dobre
Naša stránka www.superboa.webgarden.cz

Re: rack system 3 rokov #41133

• PiXeL
  • NEPRÍTOMNÝ
O.D.B napísal:
Ahoj ten posledny rack je na hlodavce a nie na hady len pre upresnenie Ja použí­vam rack system na male Boa a na P.regius som s tym velmi spokojny=uspora energie stav chovnych zvierat no je to fakt dobra vec,ale musim upozornit je to vhodne len pre menšie kusy a nie dospelich Boa alebo PMB=vydel som take pripady a neverim tomu že ten had sa v tom ma dobre

jasne ze to je na hlodavce ale je to rack system, nepisem ze na hady a na hlodavce ) Ak mas nejaky hod foto sem. DIKY a napis ako to vyhrievas...

Re: rack system 3 rokov #41145

• O.D.B
  • NEPRÍTOMNÝ
Ahoj tu je foto mojho rack http://superboa.webgarden.cz/image/13945420 na vyhrievanie tam mam 2x25W kable prichytene pri zadnej stene a tie su napojene na termostat.

Re: rack system 2 rokov, 11 mesiacov #42737

• PiXeL
  • NEPRÍTOMNÝ
paradicka )

Re: rack system 2 rokov, 11 mesiacov #42806

• O.D.B
  • NEPRÍTOMNÝ
Pixel to je tvoje?Ak nie tak nevieš akym sposobom tam spravili tu drášku.Ja som spravil dalšie ale teraz pre potkanov a na buduci mesiac chcem spravit dalšie pre hadov a možno spraví­m to vyhrievanie podla tej fotky čo si poslal. P.S. nemáš skusenosti s tymito bednamy z ikei http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/70102972 chcel by som tie 79x57x18 nevieš či by boli vhodne do rack lebo sa mi zda že vyhrievanie z dola by tam nebolo moc dobre.

Re: rack system 2 rokov, 11 mesiacov #42807

• Bic0
  • NEPRÍTOMNÝ
1) ta drazka sa tam da urobit bud vrchnou frezou alebo okruznou pilou.

2) mam doma ten najvacsi box z IKEA, problem je v tom ze dno boxu nie je priamo na zemi ale je tam asi 1,5cm vysoka vystuz.
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Re: rack system 2 rokov, 11 mesiacov #42808

• O.D.B
  • NEPRÍTOMNÝ
Diky s tou pilou by to šlo.Ten novy rack asi spravim tak že ich dam všedky nad seba jeden stlpec a dam zo zadu výhrevnu foliu jeden známi to tak má a fonguje to dobre.Takže tie nožičky by ničomu nevadili teplo by išlo zo zadnej strany.

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Chov pavúkov, všetko pre chov, malé teráriá
Terárium pre pavúky aj na mieru podla vašich rozmerov, kúpiš najvýhodnejšie cez náš e-shop. Výroba: 0903-360-646

Re: rack system 2 rokov, 11 mesiacov #42857

• Bic0
  • NEPRÍTOMNÝ
Hej, ked to bude vzadu tak sa tam bude teplo drzat. Mozno by som ale este za tu foliu dal nejaky tenky polystyren aby si zbytocne neohrieval zadnu dosku.
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Re: rack system 2 rokov, 11 mesiacov #42866

• O.D.B
  • NEPRÍTOMNÝ
Ten polystyren je samozrejmost podobne to mam spravene aj na tom prvom rack.
Moderátori: ToPaS, johny31
Doba nahrávania stránky: 0.61 sekúnd

Najnovšie články

Naj články