Nachádzate sa tu:   www.teraristika.sk Diskusné fórum
Vitajte,
môžete sa prihlásiť alebo registrovať.    Nepamätáte si heslo?

Foto-navod na stavbu dreveneho teraria
(1 zhliadnutí) (1) hosť
DoleStránka: 123
Téma: Foto-navod na stavbu dreveneho teraria
Foto-navod na stavbu dreveneho teraria Pred 2 rokov, 9 mesiacov  
Tu su 2 foto-navody na stavbu dreveneho teraria. Prve z nich je moje terarium pre parik Boa constrictor imperator El Salvador z laminovanej dosky (nabytok) a druhy navod je vyroba podobneho teraria z OSB dosiek. Na oboch terariach som pracoval spolu s Fotkom, na tom z OSB spolupracoval aj Terrko. Snad to niekomu pomoze pri stavbe vlastneho teraria.

Bic0ve terarko z lamina

Fotkove terarko z OSB
Bic0
Administrátor
Užívatelia "offline" Zobraziť profil užívateľa
Pohlavie: Muž PLAZY U NÁS Miesto: PK/BA Narodeniny: 04/30
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria
Administrátor zakázal anonymné príspevky.

Reklamný panel

Podajte si inzerát na www.ifauna.sk

Re: Foto-navod na stavbu dreveneho teraria Pred 2 rokov, 9 mesiacov  
je to trosku neskoro ale pri tom prvom som si vsimol ako si robil vetranie a len chcem dodat ze existuju take vrtaky, ktore vyvrtaju aj dieru z priemerom niakych 10 centakov
imre

Re: Foto-navod na stavbu dreveneho teraria Pred 2 rokov, 8 mesiacov  
Ked som robil prve terarko kupil som tie vykruzovace, vtedy som s nimi robil otvor o priemere asi 7cm. Nemozem povedat ze by som s tym bol nejaky spokojny, stale sa to zasekavalo a kym som to vyrezal skoro ma trafil slak - mozno je to aj tym ze som kupil lacne vykruzovace kdesi v Hornbachu. Po tej skusenosti som uz nemal chut skusat to znova, navyse tie otvory maju asi 12-14cm a taky vykruzovac som ani nevidel. S tymto odvrtanim to ide pomerne rychlo, 2 diery vratane zameriavania a obkreslovania som spravil za 20 minut. A to som robil pomaly lebo som nechcel pobudit susedov. Idealny nastroj ktory si na toto viem predstavit je horna freza, nemam vsak chut do nej zbytocne investovat.
Bic0
Administrátor
-----------------------------------------------------------------------------------
Moja fotogaléria

Ked som robil prve terarko kupil som tie vykruzovace, vtedy som s nimi robil otvor o priemere asi 7cm. Nemozem povedat ze by som s tym bol nejaky spokojny, stale sa to zasekavalo a kym som to vyrezal skoro ma trafil slak - mozno je to aj tym ze som kupil lacne vykruzovace kdesi v Hornbachu. Po tej skusenosti som uz nemal chut skusat to znova, navyse tie otvory maju asi 12-14cm a taky vykruzovac som ani nevidel. S tymto odvrtanim to ide pomerne rychlo, 2 diery vratane zameriavania a obkreslovania som spravil za 20 minut. A to som robil pomaly lebo som nechcel pobudit susedov. Idealny nastroj ktory si na toto viem predstavit je horna freza, nemam vsak chut do nej zbytocne investovat.

Ale investicia by to bola dobrá............mám ju doma a použí­vam ju takmer na všetko čo z dreva robí­m
fleiredelie
455666032 Pohlavie: Muž milan.oselsky plazyunas Miesto: Košice Narodeniny: 08/02

Mino, ja viem ze frezka by sa nestratila, ale ked ja doma okrem terariek z dreva nic ine nevyrabam a momentalne mam co sa tyka terarii "plny stav", sokonca mam doma este jedno prazdne cize pre mna je teraz tych 100-150eur zbytocna investicia.
Bic0
Administrátor
Moja fotogaléria

Mino, ja viem ze frezka by sa nestratila, ale ked ja doma okrem terariek z dreva nic ine nevyrabam a momentalne mam co sa tyka terarii "plny stav", sokonca mam doma este jedno prazdne cize pre mna je teraz tych 100-150eur zbytocna investicia.

jj, ja viem........len mi nedalo podpichnúť poznáš ma
fleiredelie
455666032 Pohlavie: Muž milan.oselsky plazyunas Miesto: Košice Narodeniny: 08/02

Re: Foto-navod na stavbu dreveneho teraria Pred 2 rokov, 7 mesiacov  
BicO : mohol by som sa spýtať kolko si asi zaplatil zato dvoj. terárko?
Chystám výrobu takeho podobného v rozmeroch 83x60x40 (dĺžka x výška x ší­rka) ( samozrejme každé zvlášt bude mať tie rozmery)
Matoo

Re: Foto-navod na stavbu dreveneho teraria Pred 2 rokov, 7 mesiacov  
Presne som to radsej neratal, ale odhadom komplet vsetko (aj s elektrikou) to bolo okolo 4500SK.
Bic0
Administrátor
Moja fotogaléria

Reklamný panel
Re: Foto-navod na stavbu dreveneho teraria Pred 2 rokov, 6 mesiacov  
ÄŽakujem !
Teraz som dokalkuloval a vychádza mi to nejakých 100€ ( bude to z "lepenky" ) dúfam, že to moji zverenci ocenia
A šete raz sa chcem poďakovať za ten podrobný foto postup výroby, vyzerá to tak že to moje bude postavené takmer tým istým postupom
Matoo

Re: Foto-navod na stavbu dreveneho teraria Pred 2 rokov, 6 mesiacov  
Co tam bude?
Bic0
Administrátor
Moja fotogaléria

HoreStránka: 123
Moderátori: ToPaS, johny31

O projekte

Teraristika.sk vznikla ako projekt pre podporu teraristiky na Slovensku. Práve ste na novej verzii, stránky a fóra. Podporujeme všetky aktivity jednotlivých chovateľov i organizácie ktoré existujú, alebo práve vznikajú.